Felicitare / Invitatie piele

110.00 lei

Cuvintele dvs. gravate pe o bucata de piele naturala ce nu se va deteriora niciodata. Poate fi o invitatie la un eveniment important,o felicitare sau o altfel de scrisoare catre cineva drag care sa contina gandurile dvs. Dimensiunea pergamentului din piele este A4, iar personalizarea se realizeaza cu textul dvs.

SKU: Pergament piele Category: Tag:
Read more

Set 4 suporti pahare

75.00 lei

Setul contine 4 suporti pahare realizati din piele naturala 100%  si cusuti perimetral cu ata in culoare la alegere. Acestia pot fi  personalizati prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, text, grafica, etc.. Suportii de pahar  pot fi realizati in 2 variante: patrati sau rotunzi, avand latura/diametrul de 9 cm si sunt dublati cu un material special pentru stabilitate.

Read more

Breloc piele slim S1

50.00 lei

Brelocul din doua straturi de piele naturala 100% exterior si interior realizat in combinatie de culori la alegere poate fi personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, numar de inmatriculare, numar de telefon, text sau grafica. Brelocul are dimensiunea de 7.1×1.0 cm, fara inel. Brelocul este ambalat in cutie individuala.

SKU: Breloc slim Category: Tags: ,
Read more

Toc ochelari simplu

60.00 lei

Tocul de ochelari din piele naturala realizat in culori la alegere poate fi personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, text sau grafica. Etuiul are dimensiunile de 17x 7 cm si  este ambalat in cutie individuala. toc ochelari etui ochelari

SKU: Toc ochelari Category: Tags: ,
Read more

Breloc piele naturala

50.00 lei

Brelocul din doua straturi de piele naturala 100% exterior si interior realizat in combinatie de culori la alegere poate fi personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, numar de inmatriculare, numar de telefon, text sau grafica. Brelocurile au dimensiunea de 8.5 x 3 cm fara inel. Brelocul este ambalat in cutie individuala.

SKU: Breloc standard Category: Tags: ,
Read more

Breloc slim

60.00 lei

Brelocul din doua straturi de piele naturala 100% exterior si interior realizat in combinatie de culori la alegere poate fi personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, numar de inmatriculare, numar de telefon, text sau grafica. Brelocul are dimensiunea de 13 x 1 cm, inclusiv mecanism cu inel. Brelocul este ambalat in cutie individuala.

SKU: Breloc slim mecanism Category: Tags: ,
Read more

Portofel slim

135.00 lei

Portofel slim din piele naturala cusut perimetral cu ata in culoare la alegere poate fi personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, text, grafica, etc..
Portofelul are urmatoarele dimensiuni: inchis 11.5 x 9 cm, deschis 23.5 x 9 cm si prezinta un buzunar pentru bancnote, buzunar special dimensionat pentru cartea de identitate si 3 compartimente pentru carduri. Pentru interiorul portofelului este folosit un material special antialunecare de culoare gri inchis.   Portofelul este ambalat in cutie individuala.

Read more

Portchei simple

60.00 lei

Portchei realizat in combinatie de culori la alegere din piele naturala 100%  si personalizat prin gravura laser, in functie de dorinta dvs., cu nume, prenume, porecla, text, grafica, etc.. Portchei-ul este prevazut cu un sistem cu inel pentru chei si este ambalat in cutie individuala.

SKU: Portchei standard Category: Tags: , ,
Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.